Zo zet je een intentie

De intentie kan natuurlijk ieder moment gezet worden en mag overal over gaan. Is het echter nieuwe maan en je weet in welk levensgebied deze nieuwe maan valt, dan is dat een bijzonder mooi moment omdat er extra energie kan worden meegegeven. Zie het als een aanmaakblokje om het vuurtje extra op te stoken:-)
*
Bedenk ruim van te voren welke intentie je zetten wilt. Wat is jouw thema passend bij het levensgebied waar jouw nieuwe maan valt.
*
Schrijf dit op en doe dit in 'positieve actieve vorm'. Bijvoorbeeld wanneer je nieuwe maan in het 1ste huis valt: Ik bén zelfverzekerd in gezelschap ipv ik zou graag niet meer onzeker willen zijn in gezelschap.
*
Schets een situatie op papier waarin jij in gezelschap staat en het eruit ziet zoals jij graag wilt. "Ik begin zelf spontaan een gesprek en hebt een prettige conversatie over een boeiend onderwerp en voel mij zeker over mezelf. Ik geniet ervan!"
Je kunt je laten inspireren door iemand die juist goed kan wat jij nu voor jezelf wenst.
*
Zoek binnen 4 uur na de start van de nieuwe maan een plek op waar jij je helemaal veilig voelt en niemand je kan storen. Maak het optimaal comfortabel. Denk aan iets lekker te drinken, fijne geur, zachte muziek, de temperatuur etc. Jij weet wat je nodig hebt.
*
Herhaal hardop het verhaal dat je voor jezelf hebt geschreven en maak van het belangrijkste stukje een mantra. Dat betekent dat je bijvoorbeeld zegt: "ik ben zelfverzekerd  in gezelschap". Je herhaalt dit een aantal malen in jezelf tot je hem zonder nadenken en in rust eigen maakt. Stop als je weet of voelt dat het voldoende is.
*
In het eerstvolgende gezelschap pak je de rust en het zelfvertrouwen van de intentie terug en zul je anders in het gesprek staan. Zweverig of vaag? Echt niet!! Doordat je middels je intrinsieke motivatie jezelf een psychologische reset geeft werkt dit heel erg goed.
*
Succes!
Nog vragen? Mail me gerust!
jouw@astro-logischeweg.com